Og det er derfor du ikke kan skyte noen i spillet vårt

Spill nyheter

100-årsdagen for slutten av første verdenskrig finner sted i neste uke, og til tross for det du kan forestille deg, er det et videospill som gjenspeiler det faktum. Ikke Battlefield 1 eller noen form for action eller strategispill, men en seriøs, historiedrevet tittel utgitt av Bandai Namco og co utviklet av Aardman Animations. Vi kan ikke teste 11 11: canada goose importør norge Memories Untold til neste uke, men vi kunne nylig forhåndsvise spillet under en pressevent på Imperial War Museum i London og snakke lengt til produsent Lionel Lovisa.

canada goose jakker herre Vi hadde allerede spilt 11 11 kort på Gamescom og før den intervjuede stemme skuespilleren Elijah Wood om hans rolle i spillet. Men snarere enn gjenstanden eller Hollywood-kaste mest straks å arrestere ting om 11 11 er dens kunststil. I stedet for å være fotorealistisk, bruker spillet en malerisk stil inspirert av impressionisme, noe som gir spillet en utseende og føles ganske ulikt noe annet. canada goose jakker herre

canada goose trillium Det er fortsatt vanlige 3D-modeller under de virtuelle penselstrøkene, men alt ser ut som om du går gjennom et levende maleri som kontinuerlig blir malt canada goose salg og malt om deg. Det ser vakkert ut, men begrunnelsen for canada goose dunjakke å bruke stilen er mangfoldig, slik Lovisa forklarte canada goose trillium

canada goose jakker dame ‘Vi ønsket å forsøke å sikre at folk fikk det spillet var med en gang, at de ikke trodde det ville være et actionspill. Hvis det hadde vært realistisk da først og fremst, det var canada goose outlet norge for dyrt å gjøre på budsjettet, og for det andre ville alle begynne å sammenligne det med andre spill, og jeg tror ikke vi vil nå de menneskene vi ønsker å nå. Du vil gjøre det virke interessant for mer enn bare hardcore spillere. Jeg vil være i stand til å vise det til skolebarn og å ha eldre interessert i det. canada goose jakker dame

‘Vi ønsket også at kunststilen hadde en mening. Vår første ide var enten kubisme eller impressionisme, fordi de var malerier som var samtidige på den tiden. Men kubisme brukes av mange mennesker i videospillbransjen og problemet er det lave poly-utseendet litt for søtt og sjarmerende, og vi ville åpenbart ikke ha det. ‘

‘Jeg ønsket å gjøre det abstrakt, så jeg måtte se blod og folk kutte i stykker. Men jeg vil også gjøre det se barnslig og ikke innflytelsesfull’, legger Lovisa til, som er ivrig etter å sikre at spillet kan vises på skolen. ‘Det var en stor utfordring. Hvis du så på spillet for ni måneder siden, eller enda mindre, så det veldig dårlig ut. Det var en stor teknisk utfordring for å få det til å fungere skikkelig.’

Historien om spillet er delt mellom to tegn: Kanadisk fotograf Harry, spilt av Wood, og tysk ingeniør Kurt, spilt av Emmy nominert skuespiller Sebastian Koch. Harry går med krigen i det vesentlige for å imponere kjæresten sin, uten egentlig konsept om hva han får inn i, mens den eldre Kurt er fullt klar over virkeligheten av frontlinjen, men er drevet av et behov for å oppdage sønns skjebne.

Spillet spilles som et eventyr fra canada goose norge tredje person, med noen brede likheter med Life Is Strange og Telltale Games ‘The Walking Dead. På Gamescom spilte vi en kort seksjon hvor du prøver å gå videre gjennom No Man Land, som var virkelig harrowing, men aldri faktisk involvert skyte en pistol noe spillet forsøker å opprettholde gjennom hele historien.

canada goose jakke herre Det er imidlertid andre handlingsscener, med begge tegnene som gjør venner med dyr de møtes i skyttergravene. Kurts katt avviker noen australske soldater på et tidspunkt, mens Harry klarer å trene en duve for å fly på sin kommando. Dette gjør at du ikke bare kan kontrollere det under en flysimple-sekvens, men også bruke den til å samle fjernt objekt i hva synes å være et sett med forenklet puslespill. canada goose jakke herre

canada goose outlet En av de mest interessante øyeblikkene er imidlertid oppbyggingen i starten av spillet, hvor både Harry og Kurt bestemmer seg for å bli med i krigen av ulike grunner, og fokuset skifter mellom å kontrollere hver enkelt av dem til de begge ender opp med å registrere seg på nøyaktig samme punkt i plottet. Det er veldig klokt orkestrert og foreslår et spill som er fast bestemt på å innovere i hvordan det forteller en historie, så vel som hva historien handler om. canada goose norge forhandler canada goose outlet

canada goose dame ‘Bandai Namco er et stort anime- og videospillfirma. Vi baserer oss i hovedsak på japansk franchise, sier Lovisa. ‘Men målet for oss er å utvide og være mer canada goose i norge global, og å kunne presse spill som appellerer til alle markeder. Så vi har en gren som publiserer spill som Man Of Medan og en annen som distribuerer for spill som The Witcher 3 og Cyberpunk 2077. Men vi vil også produsere og lage egne lisenser og presse spill som kan være de beste av deres type i markedet. ‘ canada goose dame

canada goose herre 11 11: Minner Retold maleri WWI i et helt annet lys canada goose herre

canada goose victoria parka Det som er interessant om denne tilnærmingen er at Bandai Namco ikke prøver å gjøre vestlige ekvivalenter av deres japanske produksjon, noe som kanskje har virket som den åpenbare tilnærmingen. Man Of Medan er en del av en canada goose norge nettbutikk ekte antologiserie av horror spill, laget av Creators of Until Dawn, og sammen hop over to here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge med den nylig annonserte Twin Mirror er også primært historiebasert. canada goose victoria parka

‘Vi canada goose billig sa virkelig, la opprette et vestlig spill, sier Lovisa. Når vi tenkte på et konsept, trodde vi at når du en stor forlegger du kritiserte for å melke franchisene dine og bare gjøre penger. Men da vi så dette prosjektet trodde vi dette er ikke et slags prosjekt vi forventer å tjene store mengder penger. Dette er et flott prosjekt for å vise at videospill kan være mer enn bare grunnleggende handlinger, og at det ikke bare er et medium for en liten mengde mennesker, det kan være kulturelt viktig og ha en seriøs betydning. ‘

canada goose victoria Lovisa er spesielt lidenskapelig i dette emnet og ideen om at spill ikke trenger å bli sett ut som underholdning. Til tross for det du canada goose norge nettbutikk kanskje kan forestille deg fra hans tykke franske aksent, brukte han 10 år på å jobbe i Japan under Metal Gear-skaperen Hideo Kojima, og det førte til at han danner en helt annen oppfatning av videospillfortelling til mange utviklere. canada goose victoria

canada goose norge ‘På den tiden var jeg ung og jeg hadde mange spørsmål, og jeg spurte ham [Kojima] hvordan ser du til at du går fra en 70-metakritisk til en 90-metakritisk?’ Og han sa, ikke gi en dritt om Metacritic. Men jeg har en ting som er viktig for alle tingene jeg gjør: Jeg vil når noen fullfører et av spillene mine, at han får noe av det samme for en film, det samme for en bok. En god bok er en bok du liker å lese, en flott bok er en bok som når du er ferdig med det, får du noe fra det, og du blir en annen person enn å lese den. Og dette er det vi prøver å gjøre med 11 11, slik at når du er ferdig med det, vil det forhåpentligvis få deg til å tenke. ‘ canada goose norge

Kanskje det største spørsmålet om spillet er hvem som akkurat vil kjøpe og spille den. En første verdenskrig spill uten skyting virker ikke lett å selge til vanlige spillere, men Lovisa er optimistisk, det vil finne publikum.

canada goose salg ‘Vi var overrasket over hvordan folk som vi trodde ikke ville være interessert, likte spillet og fant det interessant på grunn av ideene bak det. Vi gjorde en global markedsanalyse, og du ser i dag at du har en stor mengde mennesker som liker denne typen spill fordi de spilte ting som Firewatch og de vet allerede at videospill handler ikke bare om handling. canada goose salg

‘Folk vil også spille videospill for å føle noe og bli flyttet av historien og bli flyttet av lyden. Faren er at du har en helt ny generasjon som mener krig er gøy. Og det er derfor du ikke kan skyte noen i spillet vårt. Da får du en sjanse til å se hvordan det egentlig var. Krig er som en maskin som drar alle inn i den, når den starter, kan den ikke stoppes.

canada goose ‘Vi bryr oss virkelig om suksessen til denne. Men vi vil se’, sier han. ‘Vi har forsøkt å utvide det som et videospill kan være på kulturelt nivå, for å gjøre det mer enn bare et morsomt produkt og prøve å presse den yngre generasjonen inn i noe seriøst med et medium de allerede elsker.’ canada goose

canada goose jakke dame ‘Hvis du spør meg hva jeg ville gjøre som produsent av franchisen, ville jeg gå i en helt annen retning. Hvis du vil lage et annet spill som snakker om en veldig viktig sak, vil jeg bruke en kunststil som forbedret betydningen av det og var relevant for perioden det ble satt inn. Eller hvis du lager et spill om blinde personer, kan vi ikke sette noe på skjermen. ‘ canada goose jakke dame.

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注

您可以使用这些HTML标签和属性: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>